hotel-pigalle-pressbild-5.jpg

ESS GROUP

 

Boka ditt drömboende genom Villavanahem eller varför inte mini honeymoon. Använd rabattkod "villavanahem" på Pigalle, Bellora, Mäster Johan genom respektive webbokning.

stenungsbaden_outside_facade_02.jpg

Stenungsbaden Yacht Club

 

Spa & hotell med känsla av Newport och oceanångarromantik i svensk tappning. Bara fem minuter från Villa Vanahem. Kontakta oss på Villa Vanahem innan ni bokar så hjälper vi er att ordna ett bra paketpris!

Fotograf Anders Östman

 

Anders Östman fotograferar alla bröllop med sin sambo Susanne som fotoassistent och tillsammans blir de ett fantastiskt team! Anders är uppväxt i Stenungsund och har därför många idéer till vackra och annorlunda platser för fotograferingen.

Renommé Eventpersonal

 

Vi hyr ut personal, så kallade "Value Adders" till era kundaktiviteter och du kan känna dig trygg att jag har handplockat varenda en.

 

– Jenny Hutton, grundare av Renommé Eventpersonal

 

En annan slags trädgård

En annan slags trädgård

Blomsterarrangemang i säsong. Farmer Florist. Odlar, arrangerar och levererar. SLOW FLOWERS på Tjörn. 

Bröllopsdekorationer.com 

är hemsidan som har allt för ditt Bröllop och planeringen innan.

Dekorationerna gör dagen unik och är ett måste på bröllopet.

Allt till svensexa, möhippa

och dekoreringen av festlokalen från tak till golv hittar hos oss.

Välj i färg eller tema för att göra just ditt bröllop unikt och helt i din smak. Välkomna!"

Använd kod: VILLA10 som ger dig 10% rabatt

logo_perfection.jpg

Salong Perfection

 

Salong Perfection är en skönhetssalong som arbetar utifrån ett holistiskt synsätt som utgår ifrån en balans av hälsosam kost, regelbunden motion, ett rofyllt sinne samt vård av ansikte och kropp. Salong Perfection riktar sig till dig med olika hudåkommor, hudsjukdomar samt till Dig som vill unna sig lite extra vardagslyx.
 

fullsizeoutput_60a4.jpeg

Blommor O Sånt

”Livet är en blomma och kärleken dess nektar” -Victor Hugo

 

Vi brinner för bröllop!

Som Er florist går vi tillsammans igenom det som ska förhöja, uttrycka känslor och sätta en prägel på framförallt det som speglar just Er två med vackra blommor.

Allt från brudbukett, corsage, tärnbuketter, näbbuketter, hårblommor, kastblommor, dekorationer till vigselplats och dekorering av festlokal.

Silver Wijk

Silver Wijk hjälper dig att skapa din drömring – allt från den stilrena klassiska ringen i guld till unika konstverk! Boka gärna ett möte så går vi tillsammans igenom era önskemål och funderingar kring form, material och utförande. Det är både roligare och många gånger förmånligare att designa sin egen ring. 

Vi har dessutom vackra lyktor, eldkorgar, servettringar med mera som passar som pricken över i på er livs största fest. 

 

SANDELL

Designad med noggrannhet och uppmärksamhet för detaljer, ett skandinaviskt klockmärke. Klockorna har vackert rundat glas, unikt texturerade urtavlor, exklusivt mönstrade kronor. Alla detaljer är skapade med en guldtouch, matcha din stil med en klassisk accessoar. Sandells miljövänliga val av klockband tillverkas i återvunnet material i högkvalitativ textil för en mer hållbar framtid. 

Använd koden: villavanahem för 10% rabatt 

 

Hummingbird Lifestyle Travel i Göteborg är specialister på skräddarsydda resor

Låt oss hjälpa er att ordna en bröllopsresa som blir ett underbart minne för livet. Efter allt arrangemang och stress som ett bröllop ofta kräver är det ljuvligt att rymma iväg och på tu man hand bara njuta av varandra, bli ordentligt bortskämda och samtidigt upptäcka ett paradis någon annanstans på jorden.

Våra populäraste bröllopsresor går till Maldiverna, Seychellerna, Costa Rica, Fiji och öarna i Västindien.

Hos oss är ni i goda händer och får full service från början till slut.