top of page

Unik Vigselplats nära festlokalen - Vintertid


Vigselplats på Kokaburra

Vi på Villavanahem är väldigt glada och stolta över att kunna presentera ett utökat samarbete med Hotell Stenungsbaden! Samarbetet som kommer att ge möjlighet att under vintertid kunna Gifta er på unika Kokaburra!

Det gläder oss otroligt mycket att kunna erbjuda våra nuvarande och nya Brudpar denna fantastiska möjlighet!

I samband med när ni bokar festlokalen "VILLAVANAHEM" gör vi en grupp-bokning till era gäster på Hotell Stenungsbaden. Ni får då en unik rabattkod som ni kan skicka med i inbjudningskorten. Bara några steg nedaför hotellet precis "på" vattnet ligger denna fantastiska lokal, som vi nu är oerhört glada över att kunna erbjuda er som vill ha en alldeles egen speciell vigsel inomhus vintertid.

Ingången till denna fina plats som vi såklart hjälper er att ställa i ordning, så det blir extra välkomnande för era gäster<3

Bara utsikten är hänförande, tänk er kanske ett istäcke på vintern, vilka magiska bilder ni får precis innan vigseln och efter på bryggan precis intill lokalen.

Självklart ställer vi iordning stolar för en sittande vigsel, med utsikt för era gäster ut mot havet, samtidigt hör ni elden spraka i eldstaden. Massor med levande ljus såklart!

Det går även att skärma av lokalen för en mer intim känsla! Det finns ljudanläggning för ingångslåt / utgångslåt.

Underbara takbjälkar, som ger möjlighet till unika lösningar på dekoration. Vi kan såklart tipsa er duktiga florister, eller så fixar ni det själva!

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page