-TACK- Matilda & Siamak

June 11, 2019

Tack! Thank You! متشکرم! Underbara NI<3 Vi glömmer aldrig eran fina dag här hos oss<3 Tänk att era vänner och familj från Australien fick uppleva både sol, värme och den typiska svenska våren med ösregn;)) Trots att regnet vräkte ner just när vigseln startade så blev det precis sådär MAGISKT ändå<3 Tur att alla kunde hålla sig torra under våra vita paraplyer;) Tack fina ni som valde att ha eran stora dag här hos oss, ni skapar så mycket KÄRLEK till huset, och tack för att ni delar med er av den till oss<3 Stort Lycka till och vi önskar er bara det bästa<3 Hoppas att vi ses om ni har vägarna förbi<3 Varmaste Kramarna från oss till er<3<3 LOVE LOVE LOVE!!!

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 19, 2019

March 2, 2019

February 20, 2019

February 6, 2019

October 14, 2018

September 13, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square