Stenungsbaden Yacht Club, en PÄRLA bara 5 min från festlokalen!


Nu har vi provat dom ny-renoverade rummen på Stenungsbaden, vår underbara samarbetspartner! Vi kan verkligen konstatera att rummen håller hög standard och precis den bekvämlighet som våra gäster önskar! Toppen fint!! Morgonrockar och tofflor låg på sängen prydligt vikta.

Delux- rummen har soffgrupp, fåtölj...

Smart placerad skrivbordsdel alldeles bakom sänggaveln, som ger en känsla av lite "privacy" om man måste jobba trots att man kanske hellre bara vill njuta av ledighet och lyx....

Härligt renoverade badrum med allt man vill och önskar sig! Speciellt om man är tjej<3 För en gångs skull MYCKET BRA! schampo, balsam, hudkräm, som dessutom inte bara är pyttesmå flaskor, utan rejält tilltaget som man slipper snåla och tänka vilken kroppsdel som behöver mest omvårdnad utan man kan vräka på! STORT PLUS!

JÄTTEPLUS! En riktigt bra fön dessutom, inte en supermini som man knappt blåser, utan här har man tänkt till!!

En annan som börjar få lite sämre syn på ålderns dagar uppskattade även att det fanns en rejält tilltagen förstoringsspegel, sminket hamnade på rätt plats;))) Och man kunde spegla sig "bakifrån" lätt som en plätt! SUPER!!

Vi kan VERKILGEN rekommendera alla gäster att stanna en extra natt på hotellet och passa på att njuta av den underbara BLUEWATER SPA ! På söndagar är man i princip helt själv, underbart tillfälle att få tillsammans med sin familj och vänner reflektera helgens fest i denna härliga miljö!

Tror ni att jag njöt i denna varma jacuzzi med denna härliga utsikt? Yepp, det var magiskt!!

Givetvis avnjöt vi också en härlig middag efter badet på fina nyrenoverade CAPTAINS TABLE! Rekommenderas varmt!! Vi är SUPERNÖJDA! Tusen TACK alla på Stenugnsbaden<3<3<3

Featured Posts
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square