top of page

-TACK- Matilda & Siamak


Tack! Thank You! متشکرم! Underbara NI<3 Vi glömmer aldrig eran fina dag här hos oss<3 Tänk att era vänner och familj från Australien fick uppleva både sol, värme och den typiska svenska våren med ösregn;)) Trots att regnet vräkte ner just när vigseln startade så blev det precis sådär MAGISKT ändå<3 Tur att alla kunde hålla sig torra under våra vita paraplyer;) Tack fina ni som valde att ha eran stora dag här hos oss, ni skapar så mycket KÄRLEK till huset, och tack för att ni delar med er av den till oss<3 Stort Lycka till och vi önskar er bara det bästa<3 Hoppas att vi ses om ni har vägarna förbi<3 Varmaste Kramarna från oss till er<3<3 LOVE LOVE LOVE!!!

Bröllop vid havet, Bröllopslokal, Hyralokalbröllop, Villavanahem

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page