Välkommen till underbara Villa Vanahem!

Här är alldeles magiskt, man hör fågelkvittret...vigselplatsen en alldeles egen pergola som ni kan gifta er på<3 Vi ligger helt i vindskydd...så lugnt och stilla! Det finns utomhushögtalare vid vigselplatsen, om ni vill spela egna ingång och utgångslåtar från PA-anläggningen som ingår i hyra av lokalen.

Härligt med trädgården i full blom! Njut av den vackra utsikten mot Stenungssundet, kanske en liten avkopplande stund dagen innan er stora dag, efter ni har vart här och "pysslat" färdig med era dekorationer<3

Blommor finns planterade just bara för att ni ska slippa tänka på allt med dekorationrer som t.ex ute i trädgården!

Utsikten...

Välkomna!

Featured Posts
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square