Vinterbröllop

July 10, 2017

 

Hinner man inte bli klar med bröllopsförberedelserna till sommaren, så måste man inte tvunget vänta till nästa år. Det går alldeles utmärkt att gifta sig även under vinterhalvåret. Då får man dessutom någonting trevligt att se fram emot, när mörkret börjar krypa på. Under sommaren, då de flesta fortfarande gifter sig, händer det ju ändå så mycket skoj. Dessutom är det svenska sommarvädret så känsligt och har man otur regnar hela dagen bort. Så har ni allt klart till vintern, så varför inte? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 19, 2019

March 2, 2019

February 20, 2019

February 6, 2019

October 14, 2018

September 13, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square