Drömbröllop!

Fotograf Magnus Egger

När vi träffade Tina & Hugo första gången dom va här hos oss för att titta på omgivningarna och huset så visste Tina precis hur hennes Drömbröllop skulle vara, och som ni vet "Lycklig fru betyder Lydig man" Hugo, den underbara blivande man ville såklart att hans blivande fru skulle få precis det hon drömmer om<3 Det är KÄRLEK det!! Vi började att direkt fantisera ihop om att ha middagen i trädgården, så ljuvligt och helt underbart! Men som ni alla vet, kan det vara si och sådär med vädret i vårat underbara avlånga land. Men då kom ju tanken att man kan ha tält, och är det fint väder behöver det inte vara ett stängt tält utan man kan få precis den känslan att vara i trägården med garanti på om det skulle droppa lite regn. Nu har vi fått den varmaste Maj månad någonsin, så tält med öppna väggar med lite vindpustar blev alldeles PERFEKT!

Tina visste precis hur känslan skulle skapas i tältet! Rislampor som hon själv har färglagt med olika nyanser av pastelliga gröna färger, massor med flaggor och fina ljusslingor. Tältet leveras med "liners" (tyg) i taket, just för att skapa den mjuka romantiska känslan. Sen är det bara att sätta igång skapande ådran för att få det precis som man drömmer om. Vi har våra underbara samarbetspartners Bröllopsdekorationer där ni hittar över 4000 olika artiklar, massor med fina dekorationer och mycket annat! Använd gärna kod:VILLA10 när ni handlar. Eller så gör vi det tillsammmans när vi träffas!

Vi har även brudpar som kommer långväga, som inte alltid har varken tid eller möjlighet att dekorera själva, men därför finns vi här så vi kan hjälpa er! Vi får era önskemål, och vi ser till att det blir precis som ni vill ha det! Allt från blommor, som vi köper åt er, till dekorationer från Bröllopsdekorationer Sedan är det bara för er att komma dagen innan med era placeringskort och annan information som ni vill delge era gäster.

Här ser ni exempel på blomster som vi dekorerat vid ingången till tältet, självklart även blommor till borden! Senast 7 dagar innan får vi veta era önskade blommor, och vi hämtar dem åt er.

Tältet är i nära anslutning till huset, bekvämt avstånd till festlokalen där all dans och party är efter middagen.

Välkomna att höra av er<3 Vi älskar att hjälpa er med ert DRÖMBRÖLLOP! Massa kramar Maja & Gert!

Featured Posts
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square